Hektiske dager:-)

Selv om det har blitt turer i marka de siste dagene har jeg også forsøkt å få gjort andre ting, disse dagene mellom vinter og vår. Trodde jeg skulle få så god tid når jeg sluttet å jobbe, men der tok jeg feil.

img_6769-1

I går gjorde jeg noe jeg dessverre ikke er så flink til, nemlig å behandle føttene.  Beina er jo en av mine viktigste «arbeidsverktøy» nå. Så i går var jeg til behandling hos autorisert fotterapeut, og det var virkelig deilig!  Alle fotturene sliter på tær, stadig negler som detter av, og det dannes hard hud. Nå føles det som å gå på luftputer!  Har allerede bestilt ny time om noen uker😊

img_6774

 

Sliter litt med stiv nakke og øresus.  Mulig dette henger sammen.  Har derfor bestilt time for manuell behandling.  Ellers fungerer det meste som det skal, og det er jo viktig nå når tursesongen snart setter inn for fullt!

img_6773

Rakk også å hente en pakke fra ALFA sko. Disse skal jeg bruke på mesteparten at Rondanestien senere i år, og det er viktig å «gå de inn».

 

Det var overskyet,litt surt og kald vind da jeg la ut på tur i Lillomarka i dag, men slik er det på denne årstiden. Bildet under er tatt på vei opp fra Tonsenhagen i retning Årvollåsen. Har gått ca 15 minutter og er allerede ute i marka. Midt i bildet sees Bredtvet fengsel, ikke mange meter i luftlinje unna. Det er altså ikke lang fra fangenskap til frihet😊

 

img_6782

Det er fortsatt mye snø i marka, og dette er tungt for trærne. Men tror det var værre i fjor.

img_6791

I det jeg kom ut fra skogen og var på vei ned til byen igjen kom sola frem, så da er det lov å håpe på en fin helg.

Ha en fin fredagskveld og fin helg😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: