Fra Solemskogen til Tonsenhagen

Det ble en rask tur gjennom marka i dag.  De siste dagene har jeg tatt det rolig.  Har hatt med en del utstyr som øks, sag, og kokeapparater, og fått testet ut dette.  I dag ble det en fin tur fra Solemskogen over Årvollåsen og ned til Tonsenhagen, i litt høyere tempo. Og i tden fremover trenger jeg nettopp å få mange kilometer i beina.

Hadde ikke så god tid i dag da jeg skal på konsert sammen med tidligere kollegaer i kveld, og ga meg ikke tid til å ta bilder.  Derimot filmet jeg store deler av turen, men filmen ble litt for lang. Måtte derfor kutte den ned en del. Men her er et utdrag fra turen:

Dette var en fin start på våren:-)

img_6601

Ha en strålende fredag:-)

Ett svar til “Fra Solemskogen til Tonsenhagen”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: