Siste vinterdag

Jeg har hatt mange fine dager i marka.  Dagen i dag ble en av dem. Det var meldt strålende vær, og det ble det til de grader! Så i dag kunne jeg «kaste» jakka og brette opp ermene.  Det var varmt!

img_6555

Dette var den siste vinterdagen, i morgen er det vår, ihvertfall på kalenderen. Den feiret jeg med bål og pannekaker. Det er skikkelig avstressende å sitte og se på flammene og høre knitringen fra bålet.

img_6515

Til tross for at det også denne vinteren har kommet mye snø begynner den nå å bli borte, og de grønne flekkene blir nå større og større.  Denne tiden er alltid like fin!

img_6511

Videoen under er litt lenger enn vanlig. Håper den gir et inntrykk av hvor fint og avslappende jeg hadde det i marka i dag:

For ikke så lenge siden spurte jeg om noen kjente til grunnmuren bak Årvollåsen. Jeg trodde at det ikke var bygd noe på denne muren, men der tok jeg feil.

img_6359-2

En hyggelig kar på Facebook kunne fortelle at der har det stått en hytte som ble satt opp rundt 1950 og falt sammen for noen år siden. Grunnmuren står nå som et kulturminne over det som en gang var et populært utfluktsmåk for hunde-ungdom. Bildet under et tatt i mai 2012.

 

img_6595-1

Så da har jeg fått svar på det spørsmålet også.

img_6559

Ha en fortsatt fin torsdagskveld:-)

 

2 svar til “Siste vinterdag”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: