Fra fjord til «fjells»

I dag  var planen at jeg skulle ta en rolig dag og leke turist i min egen by. Tjuvholmen har jeg aldri vært på, så jeg startet der.  Der har det virkelig skjedd mye, og i dag var det fint å rusle rundt der blant alle nybyggene.

img_6451

Det er også fine friarealer rundt hele området, og fine grøntområder. Tok en pause der og kikket på indre Oslofjord og et par måker:-)

img_6449

img_6458-1

På vei innover Aker brygge fikk jeg et glimt av Grefsenkollen og marka, og da var den byturen over. Etter en kjapp tur hjemom for skifting til turtøy tok det ikke lang tid før jeg var i marka igjen.

img_6490

Det ble en fin ettermiddagstur.  Nå merker jeg fra dag til dag at det går mot riktig årstid! Utrolig flott når sola begynner å gå ned bak åskanten.

Og temperaturen i dag kan jeg ikke klage på.  Nå kan vinterklærne forhåpentligvis pakkes vekk.  Foreløpig har jeg byttet ut lue med caps.  Det er også et vårtegn:-)

 

img_6463
I dag passerte jeg Årvollåsen igjen.  På oppsiden av den er det en grunnmur.  Har flere ganger lurt på hva det er, men har ikke gjort noen undersøkelser.  Tror ikke det har vært mer enn grunnmur.  Ingen ting som tyder på at det er bygd noe mer.  Men jeg vet ikke. Hadde vært artig om noen kjenner historien til denne grunnmuren.

 

img_6359Ha en fin ettermiddag og fortsatt fin uke:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: