Ny dag i tåke

I dag lå tåka så tett at det var så vidt jeg så skotuppene mine, og den var like tett  de timene jeg var i marka i dag. Forsøkte å holde meg utenfor den tetteste skogen for der randt det skikkelig fra trærne.

 

img_6308Med så mange varmegrader forsvinner det mye snø nå, og for å være ærlig er jeg ikke så lei meg for det.

img_6317Må innrømme at jeg har fått nok av snøen for i år og gleder meg skikkelig til de hvite centimeterne mellom meg og den grønne bakken er borte. Værvarselet for de nærmeste dagene ser lovende ut, selv om jeg er fullstendig klar over at det fortsatt kan komme mer snø.

img_6338Når jeg først skulle bli forkjøla var det greit at det kom i dette været. Føler meg litt bedre nå, etter en del kopper med chaga-te med honning og ingefær.

Her en liten video fra dagens tur:

I morgen meldes det sol og mange plussgrader igjen, så da er det bare å glede seg 🙂

 

img_6313

Ha en fin lørdagskveld😊

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: