Bålkos og turplanlegging

De to siste dagene har jeg vært småforkjølet. Har derfor tatt det litt rolig, men i dag ble det en liten tur.  Byttet ut kaffen med chaga-te, og koste meg med et lite bål inne i skogen. Ikke behagelig å gå på tur med sår hals:-)

img_6246Ellers har jeg brukt de siste dagene til å plotte inn ruta til Rondanestien på kartene. Det er litt av en jobb å lese beskrivelsen av ruta og tegne ruta inn på de enkelte kartene, men det må gjøres. Foreløpig er jeg kommet sydøst for Lillehammer, så det er et stykke igjen.

img_6255-1Her har jeg tegnet hele turen inn på oversiktskartet.

img_6250

Da er det bare å legge seg under dyna og håpe på at jeg er bedre i morgen:-)

Ett svar til “Bålkos og turplanlegging”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: