Skikkelig tåkedag

Det var tåke på vei opp i marka i dag også, men i motsetning til i går forsvant den ikke i dag.  Den ble tettere og tettere. Det er vel svingningene i temperaturen som gjør dette, og hører vel til årstiden:-)

Plundret litt med å finne igjen viltkameraet, men fant det til slutt.  I dag var det dessverre ikke noe opptak, men prøver igjen.  Når det er tåke er det ekstra stille i skogen, og det var en fin trolsk stemning i dag.

img_6145 Fant et fint sted jeg satte meg ned for å ta en kopp kaffe, men det gikk ikke bra.  Hva som skjedde forteller jeg om i dagens video, som forøvrig er på litt over 13 minutter. Den er et sammendrag av hele dagens tåketur:

Ellers koste jeg meg med havregrynsgrøt i dag, mens jeg satt og slappet av og speidet etter dyr. Dyr så jeg som vanlig ikke, men det var fint og avslappende å se inn i tåka:-)

img_6141

Ønsker deg en fin fredag og god helg:-)

Ett svar til “Skikkelig tåkedag”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: