Endelig «fangst»

I går skrev jeg at jeg skulle lenger opp i Nordmarka i dag.  En rask titt på YR.NO i dag tidlig gjorde at jeg endret det til i morgen.  Da meldes det flere plussgrader og sol. Deilig å kunne gjøre det jeg vil, når jeg vil:-)

Så i dag har jeg gjort mye annet, i tillegg til en liten markatur. I går plasserte jeg viltkameratet i Lillomarka.  Så langt har jeg ikke vært heldig med plasseringen og resultatet, men i natt skjedde det noe! Har fått lastet det ned på PC-en, men må finne ut av hvordan jeg kan få lagt det ut her. Derfor er videoen under kun en mobilvideo fra skjermen på PC’n:

Ellers har jeg brukt dagen til andre tur-relaterte ting. Vasket turtøy og ryddet i turutstyr, lest løypebeskrivelser, og svart på mail og kommentarer på bloggen, FB etc., altså det jeg nå kaller kontordag:-)

img_5943

Det er ikke så lenge til telt-sesongen begynner. I  dag kjøpte jeg reinsdyrsskinn, så i år kan jeg kanskje starte sesongen litt tidligere?

img_5942Da er jeg klar for en tur ut i solskinnet i morgen.

Ha en fin kveld:-)

 

 

 

 

 

2 svar til “Endelig «fangst»”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: