Virkelig tungt i dag, men tur ble det:-)

På dager som i dag er jeg glad det går mot vår igjen! Heldigvis hadde jeg på meg skikkelig regntøy, men glemte trekk til ryggsekken. Den og det som var inni den ble vått. Veldig vått! Og regnet som har kommet de siste dagene, oppå den dype snøen, gjorde forholdene tunge i dag.  Den våte snøen festet seg til trugene og gjorde det ekstra tungt å gå. Det ble ikke lange turen, men fikk gjort det jeg hadde planlagt. Hentet viltkameraet, som nok en gang var tomt. Nå tror jeg at jeg venter med det til snøen er borte.

 

img_5861

På utstyrsfronten testet jeg en ny tursag, og den fungerte fint. Kort fortalt er det et kjede som på en motorsag, og med håndfester i endene.  Det var ikke tykke treet jeg sagde med i dag, men OK som en test (resultatet kan du se i videoen under). Den fungerte bedre enn den jeg hadde fra før, tar mindre plass i sekken og veier under halvparten av det den andre veier. Det er viktig når det er mye som skal med!

img_5863-1I dag ble det ikke ikke mat i skogen, kun en kjapp kopp kaffe, så da smakte det godt med torskemiddag hjemme etterpå:-)

 

img_5840

Her en KORT video fra dagens tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: