Nå er det tid for truger

Jeg er ikke i tvil om at truger var det rette å bruke i dag. Det var ikke mange skiløpere i løypene i formiddag.  Man skal ikke høyt i terrenget før det er adskillig mer snø enn i Oslo sentrum.  I marka er det nok over halvmeteren nå, og dette er lett snø.

IMG_5506-1

Liker du å gå i marka, og ikke har prøvd truger før, vil jeg anbefale et forsøk.  Det er en fantastisk   frihetsfølelse å gå på kryss og tvers, helt uavhengig av preparerte løyper.  Og med dagens truger er det lett å gå både oppover og nedover.

IMG_5503-1

På denne måten kommer jeg meg inn i marka, også om vinteren.  Og jeg kan love at det er flott der nå!

Videoen under gir et lite inntrykk av hvor fint det er:

I dag hadde jeg en slik dag at jeg ikke ville ut av marka, men hadde ikke med lykt så da var jeg avhengig av dagslys.  Heldigvis kommer det flere muligheter😊

Ett svar til “Nå er det tid for truger”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..