Kaldt og deilig

Denne helgen har jeg gått noen rolige turer i Lillomarka.  Vinteren er ikke min favorittårstid, men uansett er det deilig å komme ut litt.  Det har kommet litt snø de siste dagene, men ikke mer enn at jeg fortsatt vasser rundt i sko. Det går helt greit, ihvertfall innimellom trærne. Og det er jo virkelig flott nå!

IMG_5457

I dag var det kaldt, og det blåste litt.  Testet derfor ut noen hansker, så nå vet jeg hvilke jeg skal bruke når det er virkelig kaldt.  Det er viktig å kle seg godt nå.

Ellers har jeg brukt disse turene til å henge opp og ta ned viltkameraet på forskjellige steder.  Ikke den store «fangsten» foreløpig, men i går var det et dyr som løste ut kameraet.  Det løp imidlertid fort forbi, og jeg tror det var en løshund.

IMG_5495

Her en liten video fra dagens tur:

I fjor kjøpe Garmin GPS som jeg aldri fikk helt taket på, og som etterhvert ble ødelagt på grunn av irring. Sendte den inn til service, og nå har jeg en splitter ny. Snakk om service! Så denne forsøker jeg nå å lære meg å bruke.  Sikkert ikke så vanskelig, men jeg knoter litt.  Har du kjennskap til bruken av GPS av denne typen, hører jeg svært gjerne fra deg:-)

IMG_5488

Da er denne helgen over og en ny tur-uke venter. Livet er herlig! 🙂

IMG_5456

Fortsatt god søndag:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: