Middag i nysnøen

Nå er det virkelig vinter i marka!  Natt til i dag kom det noen centimeter nysnø, og det har snødd gjennom hele dagen i dag, og mer skal det komme.

Denne nysnøen er fin å gå i. Foreløpig er det ikke mer enn at det går helt greit å gå med bare sko, men for meg blir nok trugene «fremkomstmiddel» den nærmeste tiden.   I dag benyttet jeg anledingen til å teste ut en type turmat og turkaffe jeg ikke har prøvd før.

Vanligvis bruker jeg turmat jeg har laget selv, men har også brukt Real turmat.  I dag testet jeg Norsk Turmat, og den var helt OK. Tror ikke det er noen forskjell på disse to typene.

IMG_5415

Kaffen, av typen Coffee Brewer fra Brasil, var også god.  Bare å helle varmt vann i posen og vente litt, og helle kaffen i koppen.  Greit hvis man ikke ønsker å ta med en hel termos. For meg er det viktig og nyttig å teste ut slike ting, slik at jeg vet hva jeg kan ha med på lengre turer.  Tror nok jeg vil foretrekke mat jeg tørker og lager selv, men dette er er fint alternativ.

IMG_5411-EFFECTS

Ellers har jeg også i dag plassert ut viltkameraet.  I og med at det er kommet nysnø var det lett å se ferske dyrespor, så i morgen håper jeg at jeg endelig får utslag på kameraet.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin fredagskveld og god helg:-)

IMG_5416-1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: