En minnerik dag

I dag var dagen da jeg tok farvel med mine kollegaer gjennom mange år. Og det ble en helt fantastisk dag som jeg ALDRI vil glemme!   Tusen takk alle sammen for god kake, fine blomster, flotte gaver og veldig hyggelige ord!  Dere er en helt fantastisk gjeng!

IMG_5395

Det ble også tid til en tur i marka i dag.  Viltkameraet hadde hengt på et tre i nærheten av Store Gryta.  Jeg så mye spor i snøen på vei inn til, og ikke langt fra der kameraet var, men rundt kameraet var det dessverre ingen spor.  Da er det bare å flytte det, og fortsette «jakten».

IMG_5402

Så da blir en av oppgavene på morgendagens tur å finne et bedre sted å henge det opp.  Jeg gir meg ikke:-)

IMG_5388

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: