Fantastiske Hemsedal

Etter å ha sovet godt her på Fanitullen Ferieleiligheter og en god frokost på rommet var det klart for dagens første tur. Ute var det -18 grader og delvis overskyet. Kledde meg derfor godt, det er lenge siden jeg har vært ute i så kaldt vær.

Bestemte meg for å ta en tur opp mot øst for sentrum av Hemsedal. Det ble en fin tur oppover, og utsikten ble bedre og bedre. Siden jeg senere på ettermiddagen skulle på trugetur med Turlaget her valgte jeg å la trugene ligge på rommet på denne turen. Det angret jeg på. Det ble etterhvert for dyp snø, så jeg kom ikke opp til toppen, men en virkelig fin tur. Fikk et fint overblikk over det fine landskapet det er her!

Etter en god hamburger på Hemsedal Cafe, og litt avslapping på rommet var det klart for trugetur med en gjeng fra Hemsedal Turlag (DNT).

Og FOR en tur det ble! En gjeng spreke damer, 3 hunder, en mann og jeg hadde en veldig fin trugetur i mørket opp til Geiteberget.

Stigning hele veien, men det var det vært for på selve berget var det en fantastisk utsikt oppover mot Hemsedal. Der ble det tent bål og medbrakt kaffe smakte utmerket!

Takker Hege og de andre i Hemsedal Turlag for at jeg fikk være med. Dette er et område jeg helt sikkert kommer til å dra tilbake til! Har filmet litt også, og den skal jeg legge ut i morgen.

I morgen må jeg tilbake til Oslo. Skulle gjerne vært her lenger😊

Ett svar til “Fantastiske Hemsedal”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: