Snart en pause fra Oslomarka

I dag hadde jeg egentlig tenkt å ta en rolig hjemmedag, men været ble for fristende. I tillegg kom jeg på at jeg muligens hadde glemt å sette viltkameraet i opptaksstatus. Så da ble det en tur i dag også, og det ble nok en fin dag.

IMG_5258-1

 

Og ganske riktig, kameraet var ikke slått på.  Fant et tydelig revespor (kan sees i videoen under) og fulgte det et stykke inn i skogen.  Der har jeg nå plassert kameraet, så får vi se 🙂

Det var kaldere i marka i dag enn de tidligere dagene, men klager selvfølgelig ikke på dette drømmeværet!  I dag gikk jeg bare rolig inne i skogen, og der og da bestemte jeg meg får å ta noen dager et annet sted enn i Oslomarka.  Trenger en pause derfra nå. Så i morgen tidlig reiser jeg litt inn og opp i landet.  Hvor det er, skal jeg skrive om i morgen kveld.  Gleder meg, tror det blir noen fine dager i nytt terreng!

I dag tok jeg ikke så mange bilder, men her er en veldig liten video fra dagens tur. Husk å se etter revesporet:-)

 

Fortsatt god søndag:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: