Fint før kulda setter inn

Det var litt overskyet da jeg la i vei inn i marka i dag, men fin temperatur.  Det var en del flere på bussen til Solemskogen i dag, men det er jo lørdag, og de aller fleste hadde ski. Jeg er jo heldig som ikke lenger er avhengig av helgene for å gå på tur, jeg har hele uken:-)

Men selv på en lørdag gikk jeg bare noen meter før jeg hadde hele marka for meg selv. Her forsvinner skifolket inn i skiløypa:

IMG_5230

Og her er mitt eldorado:

IMG_5233

Selv om solen ikke kom frem i dag ble det en fin tur, med utrolig flotte farger.  Var innom og sjekket viltkameraet på dagens tur:

Heller ikke denne gangen var det noen dyr som hadde passert, så da satser jeg på at alle gode ting er 3, men videoen viser ihvertfall hvor vakkert det er i marka nå. Nå skal det få henge en stund før jeg sjekker igjen.

IMG_5232

Da er det bare å pakke ut av tursekken og slappe av i kveld, før en ny tur i morgen.

IMG_5234

Ha en fin lørdagskveld! 🙂

 

Ett svar til “Fint før kulda setter inn”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: