På sporet

I dag har jeg vært på årets første skitur, i et vær som ikke kan bli bedre midt i januar! Litt kaldt da jeg dro avgårde, men solen kom frem og det ble riktig fint.

IMG_5139

Jeg er ingen racer på ski, til det bruker jeg dem for sjelden, men moro de gangene jeg gjør det.  I Linderudkollen er det glimrende forhold, også for en som er litt ustø på ski, ihvertfall de første meterene.  Flotte preparerte løyper og ikke altfor bratte bakker:-)

IMG_5158

Etter noen runder rundt på anlegget smakte det godt med en kopp kaffe  og kanelbolle inne på Linderudkollen Sportsstue. Der var det flere som hadde funnet veien, Blant annen en gjeng som nå er for gamle til å gå på ski, men hyggelig å høre de snakke om gamle dager og hva de gjorde på vinteren i gamle dager:-)

DCIM100GOPROGOPR1914.JPG

Etterhvert måtte jeg en tur utenfor oppkjørte løyper.  Ikke så lett å gå på langrennski der, men utrolig flott inn mellom trærne.

Her en liten video fra dagens skitur:

Det har kommet litt snø i marka nå, så i morgen bytter jeg ut skiene med truger. Hvordan det går skal jeg fortelle om i morgen.

Ha en fin kveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: