Dårlig fangst

I går dro jeg ut i skogen og plasserte det nye viltkameraet og hentet det i dag.  Skriver mer om det lenger nede.

I natt og tidligere i dag kom det en del snø, så det var skikkelig vinterstemning i skogen i dag.  Ikke så lang tur, men godt å komme ut.

IMG_5109

Det er nå snart en måned siden jeg sluttet å jobbe, og forsøker å tilpasse meg den nye sistuasjonen.  Foreløpig er jeg på en måte i feriemodus, men forsøker å strukturere meg til den nye tilværelsen.  Friluftsliv vil jo bli min hovedoppgave i tiden fremover, og det trives jeg med.  Foreløpig blir det kortere turer i nærområdet, men snart er det vår og da vil det skje mye.

Hjemme blir det også mye tur.  Akkurat nå sitter jeg med kart og rutebeskrivelse for Rondanestien, og streker opp løypa på de aktuelle kartene.  Leser også referatet fra noen som har gått der tidligere. På den måten får jeg nyttige tips. Etterhvert må jeg sjekke om det er farlige passeringspunkter, mulige overnattingsalternativer, jaktperioder/områder, mulighter for depoter og så videre.  Det er mye å tenke på før jeg starter på de 460 kilometerne:-)

IMG_5126

Trening er også viktig.  Forsøker å gjøre noen øvelser hver dag. Jo mer jeg trener jo mer glede har jeg av turene. Ikke så mye treningsutstyr jeg har, men det duger til meg.

IMG_5127

Og innimellom lager jeg turmat. Billigere og bedre enn det som er å få kjøpt.  Her har jeg laget banankake.  Smaker godt i marka:-)

IMG_5092

Tilbake til viltkameraet.  Jeg kjøpte ett i høst, men det fikk jeg ikke til.  Kjøpte derfor et nytt som er adskillig mer brukervennlig.  I går plasserte jeg det på et sted i skogen hvor jeg så spor av hare og rådyr i nærheten.

IMG_5128

Jeg var spent da jeg hentet kameratet og sjekket innholdet, men det var dessverre ikke fangst denne gangen. Det eneste som ble filmet var meg selv da jeg kom inn i sonen for å hente kameratet.  Men da vet jeg ihvertfall at det virker. Nå må jeg bare finne et enda bedre sted å henge det opp. Og etterhvert kan jeg ha det i nærheten når jeg ligger i telt eller hengekøye. Kan bli spennede det 🙂

Her en video fra gårsdagens og dagens tur:

Har ikke prøvd skiene hittil i år.  Tror jeg rekker en tur i morgen før den skikkelige kuldeperioden setter inn.

IMG_5133

Ha en super kveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: