Godt skodd

I dag var det virkelig vinter i marka!  Ikke mye snø som kom det siste døgnet, men nok til at det ble hvitt og fint.  Trenger litt til før jeg tar med trugene. Så i dag ble det fottur.  Det blåste en del, særlig på toppene, men fin temperatur på rundt null grader. Sola forsøkte å bryte gjennom, men klarte det ikke helt i dag.

IMG_4908

Under denne nysnøen er det enkelte steder ganske isete.  Brukte derfor denne turen til å teste isbrodder. Resultatet kan du se her:

 

Og her en liten video fra dagens tur:

Ellers har jeg det veldig bra for tiden.  Har nok ikke vent meg helt til at jeg nå kan gjøre det jeg vil når jeg vil, men skal nok klare det etter hvert. Kjeder meg ihvertfall ikke i min nye tilværelse som pensjonist.

IMG_4906

Ha en fin kveld:-)

 

 

Ett svar til “Godt skodd”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: