Takk for i år

Da går nok et fint og opplevelsesrikt år snart over i historien.  Som tidligere nevnt har det blitt mange fine turer i år. Nå har jeg hatt noen fine og avslappende dager i Sandefjord, og er virkelig klar for et nytt og spennende tur-år.  Planene er mange. Etter over 40 år i arbeidslivet kan jeg nå reise hvor jeg vil, når jeg vil. Det gir jo mange muligheter, og jeg gleder meg til å skrive mer her på bloggen etter hvert.

Da gjenstår det å takke alle som har fulgt meg på bloggen i 2018, og håper selvfølgelig dere «blir med på tur» også i 2019.

IMG_4644-1

RIKTIG GODT NYTTÅR 🙂

 

 

2 svar til “Takk for i år”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: