Turplanlegging og sjakk

Dette har vært, og vil bli, en lang uke.  Skal ha et viktig møte førstkommende mandag.  Kanskje får jeg nå enda bedre tid til friluftsliv. Det er jo det jeg ønsker. Har jo mange turplaner, som nå kanskje kan realiseres.

img_3595

Selv om det ikke er så veldig kaldt ennå går det ubønnhørlig mot en ny vinter.  Nå har jeg gått igjennom og sortert alt av turklær.  Sommerutstyret er pakket vekk, og stilongser, ullgensere, luer og votter og så videre ligger lett tilgjengelig.  Det blir lettere å holde orden når jeg bruker disse plastboksene😊

img_39491

img_39512

Snart er det helg igjen, og da får jeg besøk av min søster. Hun vil gjerne bli med på tur i marka her i Oslo-området. Det er så mange fine steder jeg kunne tenkt meg å vise henne, men ikke alt man rekker på en helg. Gleder meg til det, og har brukt noe av kvelden til å se på kartet, samtidig som jeg har sett litt på sjakk på PC.  Spennende å følge med, selv om jeg jeg ikke har den miste greie på sjakk.

Ha en fin onsdagskveld😊

3 svar til “Turplanlegging og sjakk”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: