Tåketur

I dag ble det en fin ettermiddagstur i Solemskogen i Lillomarka.  Værutsiktene var ikke de beste, det var varslet overskyet og litt regn, men det trenger ikke være solskinn for at det er fint i marka.

Har sjelden sett Setertjern så flott som i dag. Speilblankt og omkranset av flotte høstfarger. Og oppe i åsene rundt vannet kom tåka sigende.  Virkelig flott!

img_3751

Hadde ikke planer om så lang tur idag, ville bare ut en tur.  Fra Setertjern gikk turen oppover til Linderudhøgda. Vanligvis er det fin utsikt derfra, men ikke i dag. Det var for mye tåke til det, men den er jo fin den også.

img_3763

Hadde et litt lengre stopp der enn jeg pleier å ha, «lekte» jeger på post og klarte å sitte rolig en stund, men så ikke snurten av verken fugl eller andre dyr.  Det var spesielt stille i skogen i dag.

img_3758

Men fint å sitte der en stund og bare lytte til stillheten.  Og før jeg begynte på tilbaketuren smakte det godt med middag og kaffe.

img_3765

Som videoen under viser ble det mørkt på slutten av turen, så i dag måtte jeg bruke hodelykt den siste biten av denne fine midtuketuren.

Ha en fin tirsdagskveld:-)

img_3762

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..