Store Skillingen

Etter noen rolige dager med lite turgåing var det deilig å komme ut i marka igjen.

img_3072

I dag ble det en fin tur rundt Store Skillingen i Lunner i Oppland. Dette er jo i den nordre delen av Nordmarka. Ikke så lang tur, men utrolig fint rundt dette vannet. Særlig på den østlige siden av vannet. Der går det sti helt nede ved vannet.  Var også i dette området i begynnelsen av mai, men da var det snø.

img_3090

Hadde planer om tur innover i Nordmarka i år, men det har det rett og slett ikke blitt tid til. Godt det kommer flere år. Men som sagt ble det en fin høsttur i dag. Godt og varm i sola, men det blir fort kaldt når den går med bak de fine åsene. Og før sola forsvant ble det tid til både pannekaker og kaffe.

img_3088

Her er en liten video fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld😊

img_3062

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: