På kjente og ukjente stier

Har en følelse at det blir tidlig vinter i år.  Derfor er det deilig å kunne utnytte disse fine høstdagene. Og jeg kjenner at at det hjelper på både kropp og sjel!

img_2703

På starten av dagens tur opplevde jeg noe flott. Jeg har tidligere klaget på at det har vært en del søppel og plast  rundt i Solemskogen. Nå er det meste vekk, takket være barnehagebarn!  Møtte en flokk 4-6 åringer med hver sin kasse som de samlet søppel i, og de fleste hadde full kasse. Og en barnehageansatt kom trekkende på en svær plastduk om tidligere har vært tak på en gapahuk som ikke har vært i bruk på en stund.  IMPONERENDE innsats!!

img_2682

Som vanlig ble det en fin og avslappende tur. I dag valgte jeg å ta av fra den stien jeg vanligvis går og gikk mot Sandermosen. Her har jeg ikke gått før, og det var en fin sti!  Passerte Veitjern, et lite men flott tjern.  Litt kupert terreng på denne stien, men utrolig flott!

img_26841

Valgte å ta av fra denne stien også, for å ta en tur  oppom utsiktspunktet på Barlindåsen.  I dette været var utsikten fantastisk, mot Holmenkollen, Frognerseteren, Maridalsvannet og ned mot byen og Oslofjorden.

img_2700

Her en video fra dagens tur:

Stoppet en del i dag og bare nøt været, så tiden gikk fort.  Det er ikke lange turen fra toppen og ned til Snippen. Dit kom jeg rett før toget kom og kjørte meg tilbake til Oslo.

img_2712

2 svar til “På kjente og ukjente stier”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: