Høst i Nordmarka

Ukens siste tur er nå over. I nydelig høstvær startet jeg fra Movatn, og dagens mål var utsiktspunktet på Mellomkollen i Nordmarka. Turen opp mot Tømte gård går i variert terreng, noe på sti og noe på grusvei, men det er fint hele veien.  Passerer blant annet en del idylliske småvann på veien opp.

img_2614

Fra Tømte gård går det fin sti slakt oppover de siste 100 høydemeterne opp til Mellomkollen ( 537 moh). Derfra er det fin usikt sør og østover, blant annet mot Romeriksåsen, Maridalsvannet og Oslofjorden. I dag var det en del mennesker som hadde tatt turen dit.

img_2631

Fulgte stien videre nedover mot Skar. Stien her er steinete og av og til bratt, men det er fint å gå der.

img_2646

Fant et fint sted for kaffe og matpause. Også der var det fin utsikt selv om det lå et stykke under toppen, men pausen ble ikke lang for plutselig begynte det å hagle. Det ga seg imidlertid like for som det begynte, og snart skinte solen igjen.

img_2637

Like før Skar måtte jeg gjøre et stopp ved elva fra Øyungen. Virkelig fint der i dag!

img_2650

Video fra dagens tur:

Da er det bare å glede seg til en ny uke:-)

img_2617

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: