Tilbake i Lillomarka

Etter den fantastiske uka i Trømsø var det OK å komme tilbake til Lillomarka. Det er godt å ha denne marka å «falle tilbake» til.  Det har ikke blitt så lange turer denne uken, men deilig å gå der å nyte de flotte høstfargene og kjenne lukten av høst.

img_2432

 

img_2437Og det er også på slike turer jeg ofte tenker på hva som kan skje i tiden fremover. Veldig mye av det jeg ønsket å gjennomføre av turer i år har jeg fått gjort, men noe må utsettes til neste sesong. Som for eksempel Galdhøpiggen og Rondanestien. Disse sto på planen i år, men må utsettes av forskjellige årsaker.  Trøsten er at nå har jeg bedre tid til planlegging, både av de nevnte, men også andre turprosjekter.

I dag har jeg fått hjelp av min gode venn, Jens Christian, med noen endinger i bloggen og videobehandlingen.  Særlig på PC vil oppløsningen på filmene nå bli bedre. Her en liten video fra gårsdagens tur:

I morgen er det meldt skikkelig regnvær, så da er planen å teste det nye regnsettet. Det har ikke vært det antrekket jeg har brukt mest i sommer, for å si det mildt.

img_2483

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: