3 dager til Tromsøturen

Nå er det kun noen få dager før kursen settes nordover og noen forhåpentligvis fine dager i terrenget rundt Tromsø.

Forberedelsene er ferdig og kart over området nøye gransket. Det er også værprognosene, og slik det ser ut blir dette en fuktig tur. Da er det bare å ta med regntøy, sammen med alt annet som må med på en slik tur. Været er lite å gjøre med.

Uansett er dette en tur jeg gleder med til. Dette er et område jeg aldri har gått i. Ut fra det jeg har sett på bilder og film ser det spennende ut. Denne gangen tar jeg ikke med telt, det er flere DNT-hytter i området, så da blir det mindre å bære på.

Og inntil avreise mandag slapper jeg av med rolige turer her i Oslomarkene. I fag hadde jeg en fin tur på sørøstsiden av Store Gryte. Litt overskyet, men regnet som var meldt var fraværende.

På denne tiden av året er det mye hjortelusflue i skogen. Fikk med meg noen i dag også, med nå er de borte. Like greit, for de fester seg og suger blod. I fjor var det en jeg ikke oppdaget før det var for sent, og hadde kløe i flere måneder etterpå. Så nå er jeg nøye på å sjekke etter hver tur.

Ellers er det stille og rolig i skogen nå, og som alltid mye fint å se.

Ha en fin torsdagskveld 😊

Ett svar til “3 dager til Tromsøturen”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: