På hyttejakt ved Store Gryte

I strålende høstvær la jeg dagens tur til området ved Store Gryte i Solemskogen. Lørdag skrev jeg om en gammel hytte som jeg kom over for noen år siden. Tenkte å gjøre et nytt forsøk på å finne den i dag. Antar at dette er en såkalt uteliggerhytte fra etterkrigstiden. Problemet er at jeg er ikke sikker på nøyaktig hvor den ligger, men den må ligge i et område på omtrent en kvadratkilometer, med Grytehøgda og Store Gryte som ytterpunkter.

I dette området er det bratt, og mye tett skog.

Her en liten video fra dagens hyttejakt:

Fant altså ikke hytta i dag heller, men gir meg ikke. Uansett ble det en fin tur. Stoppet mye og koste meg med niste og kaffe, og i dag så jeg flere rådyr og en rev.

Det blir nok flere turer i dette området, for den hytta skal jeg finne!😊

God mandagskveld 😊

2 svar til “På hyttejakt ved Store Gryte”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: