Det går fremover

Da har jeg endelig vært en tur i marka igjen, og formen er oppadgående. Det viktigste nå er å komme igang igjen. I dag ble det bare en rolig tur i Lillomarka. På grunn av mange turer utenfor Oslo i år har det ikke blitt så mange turer i Oslomarkene i år. Det var derfor deilig med en rolig tur i kjente omgivelser.

Ellers nærmer det seg tur til Tromsø. Planleggingen er godt i gang.

Har vært i kontakt med Troms Turlag og fått informasjon om hyttene i det aktuelle området. De kunne også fortelle at dette er et fantastisk turområde. Har aldri vært der tidligere, så dette blir spennende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: