Tilbakeblikk på årets sommerturer

Tur-sommeren startet tidlig for meg i år, men nå et den over, selv om det er noen dager igjen av august. Kommende helg skal jeg i bryllup til min sønn, og bytter da gledelig ut turutstyr med dress og blanke sko😊

Jeg har fått oppleve mange fine turer også i år, minnene står i kø! Så da kan jeg mimre litt, i påvente av høst-turene.

Mange av turene har naturlig nok gått i de flotte Oslomarkene, men har også vært andre steder.

I midten av mai var jeg noen dager i Måløy. En opplevelsesturer til stedet hvor jeg ble født. Det ble et fint gjensyn med de flotte fjordene og fjellene!

I begynnelsen av juni gikk turen til Telemark og Gaustatoppen. Herfra er det utsikt til store deler av Sør-Norge når sikten er bra, på min tur var den ikke den beste.

I slutten av juni ble det 2 turen til Buskerud og Høgevarde. Dette var den årlige toppturen sammen med min søster Randi. Utsikten herfra et ikke noe dårligere, faktisk bedre! Har vært der 3 ganger nå og det blir nok flere.

I begynnelsen av juli ble det en helg i markene nord og vest for Gjøvik. Dette var i den tørreste perioden i sommer, så jeg hadde litt problemer med vann og matlaging, men allikevel en fin tur.

I midten av juli var jeg for andre gang i Rondane. Endelig kom jeg til topps på Veslesmeden, den ene av 10 topper på over 2000 i området. Utsikten derfra må bare oppleves!!

Senere i juli bli ble det en fin helg i området syd for Mylla i Nordmarka. Husker også denne helgen som varm og tørr, men en fin tur ble det.

Og til sist, nå i august en ny tur til Rondane. Denne gangen på fottur mellom de høye majestetiske fjelltoppene. 5 dager fra hytte til hytte i denne flotte nasjonalparken kan jeg virkelig anbefale.

Og som tidligere nevnt utallige turer i Oslo-området, mest på dagsturer, men ofså overnattingsturer med telt eller hengekøye.

Da er jeg klar for bryllup, og nye høstturer.

Den første blir noen dager i området rundt Tromsø. Starter 10. september.

Ett svar til “Tilbakeblikk på årets sommerturer”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: