Rondane – Dag 5

Etter en fantastisk frokost på Bjørnhollia, som forøvrig er den fineste betjente DNT-hytta jeg har vært på, ble sekken pakket for siste gang på denne Rondaneturen.

I dag lå tåke veldig lavt og en iskald motvind holdt på å blåse meg inn i hytta igjen. Det ble en slitsom tur i dag. Ryggsekken virket ekstra tung i dag i steinura opp Illmanndalen, og på grunn av det lave skydekket var det ikke mye å se på.

Min turvenninne Gry og jeg var slitne da vi avsluttet denne fine Rondaneturen med en kaffe og vaffel på Rondvassbu.

5 fantastiske dager er dermed over, men denne turen vil jeg , som de fleste andre, huske lenge.

Denne turen har gått i et område hvor det har vært tilnærmet null mobildekning.

I morgen skal jeg derfor legge ut flere bilder og video fra turen. Inntil det er det bare å takke for at du har «fulgt» meg på turen, og selvfølgelig en stor takk til min tur-makker for en uforglemmelig tur!

God lørdagskveld😊

Ett svar til “Rondane – Dag 5”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: