Varmt i Gjøvik også

Dro på denne turen uten mål og mening. Vel, mening var det vel. Ville ut av Oslo og satte meg på toget til Gjøvik. Og der havnet jeg.

Hadde tenkt en 2-dages tur, men en litt kranglete rygg gjorde at jeg endret det til 2 dagsturer. Opp fra Gjøvik er det ganske bratt og det er ekstremt varm her på dagen. Da var det greit å ha en litt lettere sekk på vei opp til Bergstoppen (434 moh) og det fine området innover.

Hadde med mye drikke, men i denne varmen tømmes det fort!

I «normale» tider er nok dette et fantastisk område å gå i, men med forbudet med ild og dårlig med drikkevann er det vanskelig.

På vei ved igjen var jeg innom Eiktunet, en fin samling av gamle trehus. Litt likt Maihaugen, men mindre. Fint var det der ihvertfall!

Etter mange timer i sola var det godt å komme ned til Mjøsa og en rolig tur langs vannkanten. Og en rusletur rundt i Gjøvik har det blitt tid tid. En virkelig fin by med Mjøsa på den ene siden og Fine turområder på den andre!

I morgen blir det det en ny tur her før jeg setter meg på toget tilbake til Oslo. Men det kommer jeg tilbake til i morgen.

God lørdagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: