Klar for Høgevarde

Da er det viktigste klart til neste tur. Lørdag morgen, på selveste St. Hansaften, reiser min søster Randi og jeg avgårde på årets fjelltur. I år skal vi til Høgevarde i Buskerud. I fjor var vi på Veslesmeden i Rondane. Så selv om dette bare er andre turen håper jeg det blir en årlig tradisjon!

Høgevarde ligger på 1459 meter over havet. Bortsett fra et ganske bratt parti er det greit å komme opp. Fra parkering til topp er det ca 500 høydemeter.

Der venter en fantastisk utsikt! På en klarværsdag, og det håper jeg selvfølgelig at det blir, ser man 40000 kvadratkilometer av Norge, blant annet Gaustatoppen, Blefjell, Hardangerjøkulen, Hallingskarvet, flere topper i Jotunheimen og Rondane, og Høyåsen i Halden!

Værvarslet ser ikke så aller verst ut, så jeg håper jeg kan legge ut fine bilder derfra i helgen. Temperaturen vil ligge mellom 0 og 14 grader

Og denne gangen blir ikke ryggsekken så altfor tung. Skal bo på den nye DNT- hytta som ligger fint til rett under toppen, så da slipper jeg å ha med telt eller hengekøye. Der er det mulig å lage mat, så det blir litt «luksus» på denne turen.

Gleder meg selvfølgelig veldig til denne turen😊

3 svar til “Klar for Høgevarde”

  1. Min familie og jeg er på Norefjell Ski og spa en uke fra 24. Kom innom for en kaffe og en prat. Det hadde vært hyggelig etter så mange år.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: