En begivenhetsrik dag

Det har vært en roligere dag i dag, selv om jeg har opplevd utrolig mye.

Etter en god frokost gikk turen til Vestkapp på Stadt. Til tross for at det var en fin og solfylt dag blåste det godt der, men der er det nok helt andre forhold når storm og orkan setter inn!

Neste stopp ble Ervik, et populært sted for vindsurfere. Det er på dette stedet minnekapellet etter hurtigruteskipet «St. Svithun» står. Båten ble bombet av allierte fly i 1943. Folk fra denne bygda gjorde det de kunne og reddet 78 passasjerer mens 50 omkom.

Gjorde et stopp på Selje også. Et fint sted med en lang og fin sandstrand.

Dagsturens siste stoppested var Flatraket, en koselig bygd mellom Måløy og Selje. Mine besteforeldre på morssiden er herfra, så her har jeg veldig mange gode minner fra. Selv om det har kommet mange nye hus i bygda kjente jeg meg godt igjen etter alle disse årene. Det gamle huset og låven står der fortsatt og lenger oppe det gamle steinhuset.

Dette er den siste dagen i Måløy, og for en hyggelig avslutning det ble! Kreps- og rekelag sammen med 2 fettere og en kusine, deres ektefeller,samt min kompis Bård, satte et utrolig hyggelig punktum.

Det vil si, det blir noen timer til i morgen. Da skal jeg gå igjennom de siste gatene. Er ferdig med Gate 1 og 2, og har Gate 3,4,5 osv igjen før kursen settes østover igjen!

Og her er dagens video:

Ett svar til “En begivenhetsrik dag”

  1. Åhh,Svein, du har jammen fått oppleve barndommens rike disse dagene. Så moro å se de bildene fra Flatraket, også familien vår.
    Nyt siste dagen med gatene oppover.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: