Fant ikke hula

I dag hadde jeg som mål å finne en hule i Lillomarka jeg ikke har sett før. Den kalles Uteliggerhula. Startet fra Lofthus og fulgte løypebeskrivelsen på UT.NO i starten. Men som så mange ganger før forsøkte jeg meg på egenhånd og rotet meg litt bort. Så hula fant jeg ikke i dag.

Det ble imidlertid en fin tur i denne marka jeg aldri blir lei av. Stadig oppdager jeg nye stier.

Etter mye oppover kom jeg etterhvert opp til Trollvann. Fulgte stien på vestsiden av vannet til Trollvannstua.

Der skulle det være fest i dag. Snakket med en hollender, og de skulle feire fødselsdagen til den nederlandske kongen, som hadde bursdag i går. Han kunne fortelle at de feirer denne dagen på samme måte som vi feirer 17.mai. Da jeg passerte der var det en time til de skulle starte, men de var allerede godt i gang.

Turen videre gikk via Linderudkollen og ned til Solemskogen. Fant et fint sted og slappet av med niste og kaffe.

Var også en tur bortom treet ett eller annet dyr holder på å gnage i. Har satt opp et kamera det.

Oppdaget en liten bekk rett nedenfor treet, og det så ut som forsøker å demme opp. Kan det være en bever som holder på?

Skal følge med i tiden fremover. Spennende dette😊

Har også lagt ut en 6 minutters video fra dagens tur på YouTube.

Ha en fin lørdagskveld

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: