Årets første mygg

Det ble liten tur skogen i dag også. Ville se om det hadde vært mer aktivitet i hullet i treet jeg skrev om sist. Så ikke ut som det hadde skjedd mer, men lurer fortsatt på hva slags dyr som har holdt på her.

Benyttet også anledningen til å plukke opp litt søppel som andre har slengt fra seg. Dette fant jeg på en relativt kort distanse. Heldigvis et det bedre lenger inne i marka der jeg ferdes mest!

Og i dag møtte jeg på årets første mygg. Snart kommer vel knotten også😂

Og når jeg først var der benyttet jeg muligheten til å spise ute. I dag var det baconpannekaker som stod på menyen. Og det nye stormkjøkkenet fungerte utmerket😊

2 svar til “Årets første mygg”

  1. Det er helt tragisk at man skal være nødt til å plukke opp etter andre, men det er jo topp at du gjør det. 🙂 Enhver burde forstå at det man tar med ut i naturen bør man bringe tilbake. Jeg har selv påpekt overfor enkelte at – hei du glemte noe – når de slipper fra seg søppel på bakken. De snur seg for å se hva jeg mener og når jeg peker på søppelet de slapp på bakken så bare fnyser de og går videre. Trist!

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: