Planleggingsdag

Droppet marka i dag på grunn av dårlig føre. Brukte heller dagen til å forberede tur for en gruppe jeg skal ha med på tur senere i vår, og gå igjennom løypa. Selv om denne turen ikke blir i marka er jeg sikker på at det blir en fin og spennende tur. De som skal være med vet ikke hvor de skal. Derfor kan jeg ikke skrive om hvor jeg har gått i dag eller legge ut bilder fra turen. Det kommer etter at turen er gjennomført😉

Ellers har jeg begynt å se på kartet for turen til Måløy i mai. Ikke lenge til det nå! Jeg er jo født der, men har dessverre ikke vært der så ofte siden jeg flyttet derfra som liten. Så det blir en spennende tur! Har krysset av en del topper jeg skal opp på,og steder jeg skal besøke. Blant annet disse 2 toppene. Over 50 år siden sist jeg var der, sammen med faren min.

Som jeg har nevnt tidligere legger jeg ut en turvideo på YouTube ca en gang i uka. Der tar jeg opp forskjellige temaer relatert til tur og friluftsliv. Foreløpig har jeg lagt ut 5 videoer.

Disse legger jeg ved under her. Helt amatørmessig, men gøy å finne på noe i ledige stunder😊:

https://youtu.be/YtqxDPT0Nak

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: