En annerledes lørdag

Spiste nok ett eller annet i går som jeg ikke tålte. Da er ikke marka det rette stedet å være. Det ble altså ingen tur i dag.

Benyttet derfor dagen til hjemlige sysler, og en tur til byen. Måtte innom XXL og Turistforeningen. Det er stadig turutstyr som må suppleres.

Har også gått gjennom kommentarer i forbindelse med bloggen. Antall klikk øker jevnt og trutt, og stadig flere registerer seg slik at de får melding når jeg legger ut noe nytt. Går en spennende tursesong i møte, så det kommer mye her på bloggen fremover.

I det siste har jeg ofte brukt truger på turene. Truger et jo et «fremkomstmiddel» som ikke har vært eller er så vanlig nå for tiden. Da er det artig å konstatere at ihvertfall 5 har gått til anskaffelse av truger på grunn av det jeg har skrevet her på bloggen. Håper virkelig de får like stor glede av dem som det har har!

Videre vet jeg at flere har fått sans for friluftsliv ved å lese om det her. Jeg vet også at noen sitter med kart og «følger med» på turene. Det et kjempehyggelig!

Hittil har jeg lagt ut en del videosnutter på YouTube (blaas.blog). Har nå kjøpt meg et skikkelig kamera som jeg holder på å lære meg å bruke, bl.a. ved god hjelp av Jens-Christian. Planen er at jeg etterhvert skal legge ut en video hver uke med turorientert innhold.

Så følg med fremover.

Ha en fin lørdagskveld!😊

2 svar til “En annerledes lørdag”

  1. Såå moro at flere og flere har fått interesse for bloggen din, den er jo så interessant, inspirerende og nyttig.
    Burde jo skrevet at du har malt maleriet bak kameraet.
    God bedring!

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: