Valget er tatt

I dette fine vinterværet måtte det ble en tur i marka. Sol fra skyfri himmel og kaldt vintervær. Altså en perfekt februardag.

I dag testet jeg varmeputer. Og etter litt knoting fikk jeg de til å fungere. Ikke den store varmen, men sikkert nok i en krisesituasjon. Mulig at disse ikke hadde full effekt siden de nærmet det utløpsdato. Også her gjelder «best før» med andre ord.

I dag er det en uke til jeg eventuelt må søke om å pensjonere meg. Og vandrende mellom trærne bestemte jeg meg. Nå et det opp til andre å avgjøre om jeg får det som jeg ønsker. Nemlig mer tid til friluftsliv😊

2 svar til “Valget er tatt”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: