Tilbake til hverdagen


Etter en fin weekendtur til Krakow er jeg tilbake i hverdagen igjen. I dag ble det en fin tur i Lillomarka. Jeg har alltid satt pris på naturen og friheten og roen jeg finner der. Etter å ha besøkt fangeleiren utenfor Krakow, og sett og hørt om hvordan det var der under krigen, har jeg ikke ord for hvor heldig jeg føler meg som kan få oppleve friheten og det å kunne bevege meg fritt i naturen!


Det ble ikke så lang tur i dag, tuslet bare rolig noen kilometer. Vannene jeg passerte lå speilblanke, omkranset av trær i fine høstfarger. 


Og i dag er det 3 år siden jeg kuttet ut alkoholen. Det var ikke et valg, men noe jeg måtte gjøre. Det har gått fint og nå har jeg det veldig bra. Det har blitt mange mil og fantastiske naturopplevelser gjennom disse 3 årene og jeg er takknemlig for dem alle! 


Feiret i dag med turkjeks, energibar og saft😊

2 svar til “Tilbake til hverdagen”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: