I motvind

Forlot den fine nye Vestfjellhytta litt over 11. Derfra gikk turen forbi noe sætre og over myrer. Her var det fint kloppet og løypa var godt merket. Krysset Revåa før stien steg oppover mot Nordre Suluhø. Utsikten derfra er helt ubeskrivelig! Blåste litt på toppen, men ikke kaldt.
Derfra gikk det slakt nedover og langs en myr før dagens etappe sluttet på Liomseter fjellstua. Hytta er betjent. Gjorde godt med en dusj, og snart blir det servert 3-retters middag. Luksus på denne turen. Deretter venter en ny natts hvile😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: