Alt bra men dårlig dekning

Startet fra Skjellbreidhytta kl 10:30. Sov VELDIG godt i natt!! Tok en avstikker/omvei fra stien for å komme opp til Prestkjærringa (1060 m o h). Helt fantastisk utsikt derfra! Har lagt video derfra på YouTube ( søk på blaas.blog).
Derfra fikk turen over fjellryggen og ned til Nysætra. 
Stien derfra og til Kittilbu var tung og periodevis dårlig merket, men fant frem til slutt etter noe feilgåing p g a merkingen. Ble en del kilometer totalt, men har kun kommet ca 11 km fremover på stien i dag.

Været har vært helt fantastisk, og her oppe har høstfargene kommet for fullt.Nå er det snart middagstid, litt rydding i sekken og helt sikkert en god natts søvn.Begynner å merke at jeg blir raskere sliten, men det er vel naturlig. 

Humøret er på topp, og dagene flyr avgårde😊

Ingen bilder i dag p g a dårlig mobildekning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: