12 dager igjen

Også på denne turen vil jeg forsøke å sende daglige blogginnlegg. Jobber med å finne ut av dekningsforholdene der jeg skal gå. Vil nok oppleve at det enkelte steder er dårlig eller null dekning. Men da sender jeg neste dag.Det jeg vet er at jeg skal gå i et område med fin natur og vil passere mange fine utsiktspunkter. Dette vil jeg formidle i ord og bilder her på bloggen.

Hvis du vil følge meg på turen anbefaler jeg deg å gå inn på bloggen og velge «Følg meg…» og klikk på + tegnet. Legg så inn mailen din. Da får du melding om nye innlegg, og kan se hele innlegget og alle bildene. På Facebook ser du bare begynnelsen av innlegget.

Nå er det ikke mange dagene igjen til start, alt er klart jeg gleder meg mer og mer😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: