Tørrtrening i regnværet 

I dag ble det ikke tur i marka. Derimot har det blitt mye kartlesing og forsøk på å finne mest mulig informasjon om turen. Det er jo ikke så mange som har gått denne turen, men noe informasjon finnes det på nettet.


Selv om det meste er klart nå 14 dager før start er det fortsatt noe jeg skulle hatt bedre informasjon om. Har forsøkt å få det fra DNT, både ved oppmøte i butikken i Oslo og mail, men liten eller ingen hjelp å få fra dem dessverre. De har litt info på hjemmesiden, men det meste er skrevet av andre og det meste er gammel informasjon.

Jeg har god tid på turen så det går nok bra. Stien ligger jo der den skal😊

Det kan også hende at jeg får følge på turen av en god turvenninne. Det hadde vært veldig hyggelig. Dessuten er det mulig at en kjent radiokanal blir med på litt av turen, men det kommer jeg tilbake til når det nærmet seg.

2 svar til “Tørrtrening i regnværet ”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: