Når grammene teller

Nå starter planleggingen av hva jeg skal ha i sekken på turen. Har bestemt meg for å bruke teltet. Er da ikke avhengig av å rekke frem til hyttene langs løypa. Teltet er heldigvis lett å sette opp og lett i vekt. 

Når det gjelder alt annet jeg skal ha med må jeg tenke størrelse og vekt. Tungt blir det uansett.

Et eksempel er liggeunderlag: Det ene jeg har er mindre i volum enn det andre, men vesentlig tyngre. Det minste er bedre å ligge på. Det største og letteste er bedre å feste på utsiden av sekken. Så da sier det seg selv hva jeg velger. Godt sover jeg uansett!😊

Ellers er jeg godt i gang med rutegjennomgang på kartene. Har etterhvert funnet en metode å måle avstanden på. Litt tungvint, men det funker ( se video).

Godt å ha noe å pusle med den siste måneden før turen starter 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: