God service fortjener skryt 


I dag fikk jeg en hyggelig overraskelse i posten. Jeg har nevnt i et tidligere blogginnlegg at jeg var uheldig/uforsiktig første gang jeg brukte den første hengekøya mi. Satte meg for langt innpå, tippet bakover og spjæret myggnettingen. Var nok et komisk syn der jeg lå og kavet i lyngen!


Så til det hyggelige: Jeg kontaktet FRILUFTSMAGASINET, hvor jeg hadde kjøpt køya, og forklarte hva som skjedde og spurte om det var mulig å få reparert den. De ba meg sende den inn for å se på den. Og i dag fikk jeg pakke med helt nye hengekøye!

Jeg har alltid fått god service fra FRILUFTSMAGASINET , men dette toppet skalaen! Så jeg kan absolutt anbefale å kjøpe friluftsutstyr fra dem. God service, rask levering og hyggelige priser😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: