Flotte Nøklevann


I påvente av at turutstyret skal tørke ble det en rolig søndagstur i dag. Det er lenge siden jeg har gått rundt Nøklevann. Det var jo i dette området min interesse for friluftsliv «slo ut».Fint å se at den gamle broen på veien ned fra Ulsrud mot nordenden av Nøklevann nå et reparert. Og endelig er vannstanden i Nøklevann tilbake til normalen etter nødvendig utbedring av demningen ved Rustadsaga.

Når jeg først var i området tok jeg også en tur langs Østensjøvannet hvor jeg bodde i mange år. Der var det også gjort endringer siden sist jeg var der. Mye av vannet er nå gjerdet inn og gangveien lagt lenger vekk fra vannet. Fin løsning for både mennesker og ikke minst fuglene.


Derfra gikk jeg over Manglerud, en kald eplemost hos Olsen på Bryn, og hjem. 

I følge nedtellingen nederst i bloggen er det i dag 50 dager igjen til Jotunheimstien. Tiden går fort nå😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: