Gjørmebading


Etter en enkel men god frokost, forsøk på fisking, og pakking av utstyr gikk turen videre fra Elvann. Ved passering av et nytt vann med mye myr rundt gjorde jeg en skikkelig feilvurdering. Forsøkte å hoppe til noe jeg trodde var fast grunn, men det var skorpa på en gjørmete synkende. Begge beina sank til skrittet! Fikk bøyd meg forover og etter litt (mye) kaving fikk jeg begge beina opp fra gjørma og krabbet bokstavelig på land.

Var nok litt av et syn kan jeg tenke meg der jeg sto med buksa full av gjørme. Har aldri følt meg så omsvermet noen gang, av klegg!! Tøyskiftet gikk derfor fort, så fort at jeg klarte å ta på meg treningsbuksa bak frem! Ekstra sko hadde jeg ikke. Glad jeg kom meg fort hjem til Oslo og tømt skoa!

Så nå blir det en av to; enten pakker jeg ny sekk og drar ut i marka igjen i kveld, eller så sover jeg hjemme og tar en dagstur i morgen,

Skal tenke på det mens jeg spiser litt.

2 svar til “Gjørmebading”

  1. Nei og Uffameg – det var jo det vi snakket om – jeg er livredd for sånne myrer og at du skal komme opp i sånne situasjoner – liker ikke dette 😩😩😩 pass deg heretter ❤️❤️❤️👍👍

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: