Klar for topptur


En fin helg med litt tur og mye planlegging er over.Om en uke akkurat nå er jeg forhåpentligvis på vei tilbake fra toppturen i Rondane. Det meste er klart for turen opp til Veslesmeden , 2015 MOH . Selv været ser foreløpig greit ut. Hadde planer om et besøk på DNT-hytta på Rondvassbu, men den er stengt nå på grunn av villreinsanking. Håper ikke det skaper problemer for turen. Finner ikke noe om forbud mot å gå i området i denne perioden,Men skal sjekke det i DNT butikken i morgen.  Litt langt å reise på bomtur helt dit😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: