Mye opp og mye ned

Det ble en fin tur i dag også. Etterhvert som dagen gikk ble været bedre og bedre. Noen steder var det litt bløtt etter nattens regn. Men det ga fin trening i å gå på glatte stokker over myrer. Det blir det mange av når jeg tar fatt på andre del av stien mot Jotunheimen.


På dagens tur, i skogene rundt Marikollen, så jeg plutselig en rev i en skråning. Den stod stille omlag 25 meter fra meg, men innen jeg rakk å finne frem kamera forsvant den inn i skogen. Et vakkert syn!

Var også oppom to nye utsiktspunktet, Bjønnåsen og Marikollen, begge i underkant av 400 m.o.h. Fantastisk utsikt derfra. Dagens tur var ikke så lang, og det var mye oppover og nedover, Men fin trening for det som venter👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: